От днес до 31 март клиентите на А1 могат да заявяват „Бонуси на MAX” от мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg. Бонусите ще важат за частни клиенти с услуга на абонамент от оператора и бизнес клиентите, които не се обслужват от акаунт мениджър.

Абонатите могат да избират от различни бонуси според услугите, които използват. Клиентите на мобилни услуги могат да заявят неограничен трафик на максимална скорост в най-бързата мобилна мрежа в България и неограничени национални минути. Тези на фиксирани услуги ще имат избор от достъп до 200+ ТВ канала и домашен интернет с до 300 Mbps скорост на сваляне. За клиентите ще бъде наличен и ваучер за 50 лева отстъпка за закупуване на устройство в брой от A1.bg или от магазин на оператора.

Бонусите могат да се заявят до 31 март и ще могат да се използват до 31.12.2024 г. Абонатите на А1 могат да ги активират чрез профила си в платформата за самообслужване Моят А1.

Всеки клиент може сам да избере бонусите според броя услуги, които използва. След като потребителят отвори приложението Моят А1 или неговата версия на A1.bg, на началния екран ще види банер за кампанията. Когато кликне на него, ще се зареди падащо меню, от което може да избере услуга от профила си, за която да заяви бонус.

В случай че даден потребител ползва повече от една услуга на абонамент, тогава ще може да активира повече от един бонус. Например, ако има три услуги, които отговарят на условията на кампанията, ще може да активира бонуси за всяка от тях.

Платформата Моят А1 осигурява на потребителите пълен контрол на услугите, полезни известия, плащане на сметки и преглед на детайлна информация, подаване на сигнали за технически затруднения с фиксирани услуги и други. Моят А1 дава възможност на клиентите и да намалят своите месечни такси. Операторът дава до 2 лева отстъпка от сметката или до 1 000 МВ, спрямо използваната тарифа, за всяка платена сметка през Моят А1.

*Според Ookla®, на базата на данни от Speedtest Intelligence® тестове, проведени на територията на България в рамките на периода април-септември 2023 г. за медианна скорост на изтегляне (download) и качване (upload) в мобилна мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече информация за тестовете и мобилната мрежа на А1: www.А1.bg.

**Speed ScoreTM включва измерване на скоростта на изтегляне (download) и качване (upload) на всеки доставчик, за да оцени достигнатите скорости в мрежата.